Welkom!

Van harte welkom op de website van Zijnsoriëntatie Vlaanderen. Op deze website vind je alles over Zijnsoriëntatie en het aanbod van cursussen, workshops en retraites in Vlaanderen. Wij dragen onze liefde voor Zijnsoriëntatie graag uit en hopen van harte dat ook jij geïnspireerd wordt op dit pad van verlichte levenskunst.

Workshops & cursussen 

Met een rijk aanbod aan cursussen en workshops kun je in Vlaanderen ontdekken wat Zijnsoriëntatie als pad van verlichte levenskunst voor jou kan betekenen. Zo bieden de tweedaagse workshops je een goede kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met Zijnsoriëntatie. Ook kun je deelnemen aan verschillende cursussen/groepen in Antwerpen, zoals meditatie-avonden of de Inspiratiegroep. Ons complete aanbod vind je in ons programma-overzicht. Het aanbod in Vlaanderen wordt grotendeel geleid door Marc Wenselaers, leraar Zijnsoriëntatie. 

Training & Opleiding 

Zijnsoriëntatie Vlaanderen biedt vooral een kortdurend aanbod. Wil je Zijnsoriëntatie meer plaats geven in je leven, dan kun je bij de school voor Zijnsoriëntatie in Nederland terecht voor meerjarige trainingen en opleidingen. Heb je vragen hierover? Schroom niet en neem contact met ons op. Wij denken graag mee met wat voor jou passend is op het pad van Zijnsoriëntatie.