Marc Wenselaers

Marc Wenselaers (1953) is als Zijnsgeoriënteerd trainer verbonden aan de school voor Zijnsoriëntatie en Zijnsoriëntatie Vlaanderen.

Marc studeerde sociale agogiek, volgde een opleiding als gestalttherapeut en als trainer in de Mindfulness Based Cognive Therapy. Daarnaast schoolde hij zich in boeddhistische meditatie. Vóór de aanvang van zijn practice van Zijnsmeditatie in 1997, beoefende hij reeds 15 jaar zenmeditatie bij diverse gekwalificeerde zenleraren.

Als docent en supervisor was hij van 2002 tot 2009 actief in de Interactionele Vormgeving van de Educatieve Academie te Antwerpen, een psychotherapeutische opleiding vanuit een integratieve visie. 

Marc heeft een Zijnsgeoriënteerde praktijk in Antwerpen. Daar vinden ook een deel van de cursussen van Zijnsoriëntatie Vlaanderen plaats, zoals cursussen Zijnsmeditatie, Inspiratiegroepen en de Open-in-relatie groep. 


Contact opnemen 

Wil je direct contact opnemen met Marc Wenselaers? Of wil je meer weten over zijn cursusaanbod in Antwerpen? Stuur Marc Wenselaers dan gerust een e-mail

Wil je meer weten over Zijnsoriëntatie Vlaanderen of over het complete aanbod (zowel in Nederland als Vlaanderen), neem dan contact op met de school voor Zijnsoriëntatie. Stuur een e-mail of bel naar +31 (0)30 23 16 513.